• Начало
  • Политика за замяна и връщане

Политика за замяна и връщане

Благодарим ви, че пазарувате с Amirass Lingerie.

Въпреки че се надяваме, че ще харесате нашата стока, ако по някаква причина не сте доволни от покупката на стоки на пълна цена, с радост ще приемем вашите неносени / неповредени артикули в рамките на 15 дни от датата на доставка.

Продуктите и предметите за продажба, закупени с помощта на който и да е код за отстъпка, са окончателна ПРОДАЖБА и не отговарят на условията за връщане. Всички артикули, аксесоари и разпродажбени артикули за продажба и отстъпка са КРАЙНИ ПРОДАЖБИ и не могат да бъдат върнати. Всякакви артикули с отстъпка по-голяма от 10% са КРАЙНИ ПРОДАЖБИ и не могат да бъдат върнати или разменени, включително промоционални кодове и стимули, използвани за стоки с пълна цена. Бикини не се заменят или връщат поради хигиенични изисквания относно артикулите и тяхната специфика.

Стоката трябва да бъде върната в рамките на 14 дни след получаване на вашата стока. Всички транспортни разходи за всяка върната или заменена стока, се заплащат от клиента.

Моля, имайте предвид, че не приемаме замяна или връщане на долно БЕЛЬО по хигиенични причини! 

Връщанията ще бъдат обработени в рамките на 10 работни дни от получаването им, като ще се свържем допълнително, (за данните за връщане) с лицето направило поръчката. Стоката трябва да има всички етикети и подложки, прикрепени и върнати в оригинална опаковка. Поради здравните разпоредби за артикули, които са пробвани, замърсени, износени, повредени или измити, няма да се приемат. Задължително условие при замяна или връщане на продукт е да е сложен ПРЕГЛЕД на продукта, като това трябва да се заяви в куриерската фирма ЕКОНТ от клиента при предаването на продукта.

По преценка на Amirass Lingerie е да реши дали върнатият артикул е замърсен. Ако артикулът е определен за замърсен, той ще бъде върнат на клиента за сметка на клиента. Моля, обърнете внимание: Оригиналните такси за доставка и обработка не се възстановяват. Поръчки, направени онлайн, не могат да бъдат върнати до нашите търговски обекти.
 
 
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки