Как да поръчам

 За да поръчате от AMIRASS LINGERIE, трябва първо да изберете цвят, а след това и желания размер на артикула (като можете да съчетавате различни размери за горна и долна част (например горно S, с долно М) ), след което да натиснете бутона "КУПИ".  Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона "Плащане". След като го направите, трябва да натиснете бутона "Запази и продължи". Преди да изберете начина на плащане, който е "Наложен платеж - плащане при доставка" или PayPal транзакция, моля впишете вашите данни за доставка и също така дали желаете доставката да бъде до личен адрес или до офис на Еконт (ако желаете доставката да бъде до офис на Еконт, моля в полето "допълнителна информация към адреса" да запишете адреса на офиса, който желаете) след което натиснете бутона "Потвърждавам поръчката".

Електронния магазин си запазва правото да откаже, която и да е поръчка, поради изчерпване на продукта, които сте поръчали или поради друга причина, като уведомява потребителя за причината на отказ.
След завършване на поръчката ще получите потвърждение за заявените от вас стоки, които желаете да закупите на посоченият от вас електронен адрес /e-mail/.

 Ако не потърсите пратка си в срок, ще получите съдебен иск по закон за плащане на куриерските суми с натрупана лихва.

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки